sâmbătă, 25 aprilie 2009


Viitorul României


Extras din cartea „Treziţi-vă, români!” de Dumitru Ioan Branc



România după 2007 va fi cu totul o altă ţară, în locul haosului va apare ordinea şi disciplina, în locul trădării şi minciunii va apare dragostea faţă de neam şi ţară şi adevărul va triumfa aici la voi.
România după 2007 va fi o ţară a miracolului, unde se vor produce miracole adevărate, care vor fi pur şi simplu de amploare, greu de imaginat astăzi de mulţi, dar mult mai uşor de realizat în perioada imediată.
România, care acum înoată din greu în haos şi corupţie, va fi curăţată, purificată, în cele mai mici detalii, pentru că aşa este Voia Divină şi aşa este Voia multor români.
Cei care citiţi aceste rânduri şi cei care vor auzi relatându-se se vor întreba: CUM? CINE POATE FACE AICI, ÎN ROMÂNIA, ORDINE ŞI NU NUMAI ORDINE CI ŞI DE A SCOATE ADEVĂRUL LA LUMINĂ?
Răspunsul este simplu: DIVINITATEA!
ACEASTĂ MARE LUCRARE DE A SE FACE JUSTIŢIE DIVINĂ ÎN ROMÂNIA ARE MAI MULTE ETAPE.
S-a ales poporul român pentru această lucrare pentru următoarele motive: credinţa românilor, umilinţa românilor, jertfa românilor, sacrificiul românilor, răbdarea românilor, înţelepciunea românilor.
(…)
Mesagerii de SUS şi de pe pământ vor duce acest plan, aceste mesaje la fiecare român, dornic să-l primească, dornic să-şi capete libertatea şi onoarea – vor fi cei de SUS, aşa cum am mai spus, vitejii noştri căzuţi în lupte şi nu numai – şi parte din ei sunt pe pământ acum, care vor fi treziţi şi înrolaţi în acest plan divin de înfăptuire a Justiţiei Divine în România.
Apoi va urma etapa de punere în practică, în fiecare domeniu de activitate, a acestui plan prin oameni, prin români, pregătiţi de noi, de cei din Astral. O să vă miraţi cât de bine sunt pregătiţi şi vorbesc altceva, faţă de limba de lemn, şi caută altceva decât interesul propriu, este doar interesul Divin.
APARE UN NOU TIP DE CONDUCĂTOR – LIDERUL POLITIC SPIRITUAL – care nu este subordonat nimănui, nici măcar intereselor lui, ci doar divinităţii!!!
Pentru cei care nu ne credeţi, rugămintea Divinităţii prin noi este să aveţi răbdare şi MIRACOLUL VA SOSI!!! ŞI ATENŢIE, CHIAR NU SE LASĂ MULT AŞTEPTAT!!!
Deschiderea Divinităţii către umanitate ACUM este fără precedent, de fapt se urmăreşte aducerea ACUM şi AICI a energiei de ACASĂ, a IUBIRII NECONDIŢIONATE şi în special deschiderea Divinităţii către români şi ţara lor este fără precedent.
Divinitatea, prin acest plan, prin aceste mesaje, face o ofertă fantastică românilor, un adevărat miracol.
MIRACOLUL care va transforma România într-o gură de rai, Miracolul care va face România să nu fie nu numai admirată dar şi copiată de alte naţiuni ale lumii.
ACUM şi AICI, Divinitatea face ordine şi curăţenie în România, din toate punctele de vedere, instaurând ADEVĂRUL la el ACASĂ.
În momentul în care aţi primit aceste mesaje, fiecare român să-şi facă o ANALIZĂ DE SINE, nu să se judece, ci să fie onest şi demn şi sincer cu el însuşi, şi în primul rând să vadă dacă tot ceea ce gândeşte, ce vorbeşte şi ce face este acelaşi lucru. Şi indiferent de răspunsul primit ACUM ESTE OBLIGATORIU SĂ-ŞI ASUME RESPONSABILITATEA PENTRU EL ŞI PENTRU TOT CEEA CE GÂNDEŞTE, CE VORBEŞTE, CE FACE, CE ARE, DE ASEMENEA SĂ-ŞI ASUME RESPONSABILITATEA PENTRU TOT CE ESTE ÎN ACEASTĂ VIAŢĂ ÎN LEGĂTURĂ CU EL ŞI CU ŢARA LUI, ROMÂNIA. Iar dacă onestitatea lui, demnitatea lui, onoarea lui, nu au fost în aşa fel încât să se numească O FIINŢĂ MORALĂ, RESPONSABILĂ ŞI INTEGRĂ, atunci să schimbe totul ce nu corespunde în viaţa lui pentru a ajunge la aceste virtuţi:

MORALITATE, RESPONSABILITATE şi INTEGRITATE!!!

Acesta este un extras din cartea "Treziţi-vă, români” de Dumitru Ioan Branc. Pentru a afla mai multe informaţii despre această carte şi pentru a o cumpăra, aveţi link-ul de mai jos:
http://www.miracol.ro/autor.php?autor=1127&nume=Dumitru%20Ioan%20BRANC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu