vineri, 24 aprilie 2009

România şi 2012

Extras din cartea „Inuaki, reptilianul din mine” de Aryana Havah


A: Spune-mi…în cât timp crezi că va fi ca pe Inua (n.r: planeta celor mai înţelepţi ca noi)?
D: Nu pot aprecia. Depinde de gradul de înţelegere al oamenilor. Pământul într-adevăr va face saltul, lucrurile se vor regla după 2013… însă în cât timp se va manifesta armonia…nu ştiu. În mod normal, după februarie 2013 ar trebui să fie bine, pentru ca la sfârşitul anului totul să se stabilizeze.
A: Să înţeleg că un an, după 2012 va dura stabilizarea Terrei şi a oamenilor?
D: Cam aşa…dar depinde…
A: Adică?
D: „Planeta Pământ va face trecerea la sfârşitul lui 2012. Cei care vor rămâne vor trebui să se restructureze atât în gândire cât şi în manifestare. Dacă nu vor fi apţi, dacă nu vor reuşi, atunci câmpul matricial va emite un nou impuls de curăţare. Asta înseamnă că se va întâmpla ceva ce va tria din nou populaţia. După asta însă totul se va linişti. Dacă dimpotrivă, oamenii vor înţelege, atunci Matricea se va linişti şi totul va decurge lin fără probleme.
A: Cum se va tria populaţia?
D: Prin diverse cataclisme sau boli, pot fi chiar conflicte…sunt multe moduri. Oricum nu contează. Ar fi păcat să se întâmple ceva.
A: Deci sigur, indiferent de ce vor face sau gândi oamenii, după 2013 va fi linişte.
D: Din câte văd eu…da.
(…)
D: România este un loc special. Are o misiune.
A: Mi-ai mai spus. Ce fel de misiune?
D: De aici va pleca noua înţelegere a lucrurilor. De aici va porni un om care va explica şi ajuta omenirea să îşi conştientizeze misiunea. Venirea lui va fi anunţată.
A: De către cine?
D: De un bărbat.
A: Există deja acel bărbat?
D: El există de mult timp. De fapt, acum este bătrân, însă şi-a înţeles menirea abia de câţiva ani. El a început deja să spună de cel ce va veni…
A: Ca Ioan Botezătorul?
D: Este un suflet care păstrează multe din caracteristicile celui care a fost Ioan şi îl cheamă şi acum tot aşa.
A: Şi îl ştie lumea? S-a auzit de el?
D: Doar în cerc restrâns. Nu a sosit încă vremea ca el să fie auzit, deşi nu mai este mult timp până atunci.
A: El va vesti venirea unui nou Mesia?
D: Da.
A:Adică a lui Iisus Cristos?
D: Cel ce va veni ca Luminator va avea multe din aspectele celui ce a fost Iisus, deşi cinstit vorbind el v-a fost furat, denaturat, însă el înglobează şi alte aspecte, ale unor alte fiinţe superioare ce au trăit aici.
A: Te referi la cei care au propovăduit credinţa de-a lungul timpului?
D: Da. La cei care au revelat Adevărul. Toate aspectele lor se află înglobate în Cel ce va veni.
A: Dar el nu se află aici? Nu s-a născut încă?
D: El nu se va naşte. Trupul celui care îl va primi se află aici, s-a născut, însă EL nu se află înăuntrul lui.
A: Asta înseamnă că EL va intra într-un trup ce se află deja pe Pământ?

D: Da.
A: Acest trup, este în România?
D: Da.
A: Îmi poţi spune unde?
D: Nu, deoarece nu ştiu cine este. Doar Matricea deţine această informaţie. Şi bineînţeles Creatorul. Eu ştiu doar ce se va întâmpla. România a fost aleasă să aibă această misiune. De aceea ţara noastră va fi apărată într-o mare măsură de evenimentele care vor veni. România va fi şi un important furnizor de hrană. Mai are şi o altă misiune în noua lume care va veni, însă nu ţi-o pot dezvălui acum. Oricum, trăim pe un pământ binecuvântat. Până şi plantele ştiu acest lucru; uită-te câte plante medicinale avem, cât de variate sunt. Ar trebui preţuite la adevărata valoare. Omul s-ar putea armoniza prin simpla apelare la natură, da…el încă nu a înţeles. În orice caz, faptul că trăim acum, aici, aceste timpuri, ar trebui să ne dea de gândit. Ar trebui să înţelegem că este şansa noastră spre evoluţie. Totodată trebuie spus că atunci când EL va veni, va intra atât în trupul care îi este destinat cât şi în fiecare dintre noi.
A: Îmi poţi explica?
D: În momentul în care va fi prezent fizic pe Terra, energia lui va pătrunde în fiecare dintre noi, făcându-ne compatibili cu EL. Este ca şi cum cineva ne-ar da un surplus de informaţie, energie şi iluminare, pentru a fi apţi să ne aliniem noilor coordonate ale planetei. Suflul lui va intra în noi şi noi vom fi altfel, mai buni, mai evoluaţi, mai înţelepţi. Ne vom da seama că suntem cu adevărat fraţi şi vom manifesta acest lucru. Cam asta este tot.

Acesta este un extras din cartea „Inuaki, reptilianul din mine”, de Aryana Havah. Pentru a afla mai multe informaţii despre această carte şi pentru a o cumpăra, aveţi link-ul de mai jos:


http://www.orfeu2000.ro/inuaki_reptilianul_din_minebrdezvaluiri_tulburatoare_despre_trecutul_prezentul_si_viitorul_pamantului/45.htm

2 comentarii:

  1. Cred ca ceva este.Desi noi romanii suntem atat de nefericiti ceva ne da putere.Exista intr/adevar o energie care ne sustine.Prea si/au batut multi joc de noi.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. -DA-MULTI SE INTREBA CUM TRAIM NOI-DECI DIN 200 DE EURO -NOI PUTEM GRECI SAU ALTI DIN 1200-NU POT -OARE CINE NE INPUTERNICESTE PE NOI--BINEINTELES CA -PUTEREA SUPREMA-NU CREDETI-EI AT-I FACE BINE SA CREDETI SI SA CREDETI -CA VOI SANTETI SINGURI CARE O SA DECIDETI LOCUL PE CARE VRETI SA STAI IN NOUA LUME A CREDINTEI -DRAGOSTEI SI ARMONIEI--DOAMNE AJUTA-

    RăspundețiȘtergere